Huwelijk

Familiefeest

Bedrijven

Evenementen

Huwelijk

Trouwen is een unieke belevenis en een van de belangrijkste momenten in het leven.

Sxt-events realiseert het huwelijk van jullie dromen, op basis van jullie persoonlijke wensen. We creëren een totaalconcept waarin ieder onderdeel perfect op elkaar is afgestemd tot een harmonieus geheel. Of jullie kiezen er voor om enkel de styling aan ons over te laten. Of de ceremonie. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wat jullie aan onze expertise overlaten, bepalen jullie volledig zelf.

Familiefeest

Feest! Het leven geeft zo dikwijls aanleiding om te vieren, geboorte, communie, verjaardagen, een behaald diploma, huwelijk, of zomaar eens… om samen met vrienden en familie te vieren. Voor een goede reden moet u niet ver zoeken, voor een perfecte organisatie evenmin. Stijlvol met klasse, jong en trendy, creatief, groots of juist heel intiem en persoonlijk.

Wij richten uw feest in volgens uw wensen, op uw maat, naar uw persoonlijkheid. Op de locatie die u wenst en bij u past. Op basis van eerlijke prijsoffertes en zonder zorgen. De organisatie is aan ons, het feest is aan u. Sxt-events maakt van uw feest een feest om nooit te vergeten!

Bedrijven

Uw bedrijf houdt opendeurdag en u wil er iets sprankelends van maken. Het personeelsfeest, een groots klanten evenement… . Sxt-events doet het al jaren. Waarom dan ook niet voor u? Geen zorgen meer voor u, wij regelen alles. We hebben de kennis, de ervaring, de creativiteit en vooral: we doen het graag voor u.

We stemmen ons concept op uw wensen af met respect voor uw budget en uw huisstijl. U kijkt toe en maakt uw wensen kenbaar. Geen twintig leveranciers die mekaars taal niet spreken, geen gedoe rond de juiste locatie meer. Sxt-events coördineert alles, alleen uw bedrijfsactiviteit moet u zelf voortzetten… . Verwen uzelf en uw bedrijf met Sxt-events… Het wordt een prachtige pluim op de hoed van uw bedrijf!

Evenementen

De organisatie van een event kan veel tijd in beslag nemen en tot stress leiden. Sxt-events neemt het roer graag van je over en loodst je met plezier door de voorbereidingen. We verzorgen je event tot in de kleinste details, met veel aandacht voor de aankleding en sfeer. Ook tijdens het event zelf houden we alles in de gaten, zodat jij ten volle aandacht kan hebben voor je genodigden. Jij kiest wat je graag door ons laat regelen: dat kan alles zijn, maar ook slechts een onderdeel. Altijd staan we garant voor maatwerk en kwaliteit.